Airco installatie en levering

Black levert airco systemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierbij zorgen tevens voor de installatie en vervolgens voor het onderhoud. Dit wordt uitgevoerd door onze vakkundige monteurs.
We bieden airco oplossingen op maat die aansluiten bij de situatie en wensen van de klant. U kunt bij Black terecht voor zowel grote als kleine projecten, variërend van een airco op de slaapkamer tot de complete klimaatbeheersing van bedrijfspanden.

Toshiba airconditioner

We werken met A-merk producten en kiezen vaak voor de betrouwbare producten van het merk Toshiba. Toshiba is een van de meest toonaangevende producenten van airconditioners.

Meer informatie: Toshiba airconditioner

Airco in huis

Met een airco in huis kunt u het binnenklimaat reguleren. Een airco zorgt voor een constante en aangename temperatuur en luchtvochtigheid in uw woning. Een airco in de slaapkamer kan in de zomer onmisbaar zijn en zal de nachtrust zeker ten goede komen.

Denkt u erover na om een airco te laten plaatsen in huis? Black biedt oplossingen op maat waardoor we voor een ideaal binnenklimaat kunnen zorgen. Dit betekent een passend plan, installatie en onderhoud.
We bekijken wat in uw situatie de beste oplossing is en welk airco systeem het meest geschikt is.

 

Airco op kantoor

Een comfortabele werkplek is natuurlijk erg belangrijk om goede prestaties te kunnen leveren. Hier maakt het binnenklimaat een groot deel van uit. Een goede klimaatbeheersing is dan ook onmisbaar.
Black levert totaal oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing om een optimaal klimaat en werkomgeving te verwezenlijken. We maken op maat een passend plan en kunnen in principe elk soort airco systeem leveren.

 

Airco onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw airco lang mee gaat is goed onderhoud belangrijk. Het onderhoud aan uw airco kunt u door ons laten verzorgen. Onze monteurs beschikken over ruime kennis en ervaring en kunnen elke airco vakkundig onderhouden en repareren. Onze service afdeling staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

 

Airco laten plaatsen?

Wij regelen graag uw airco in huis en op het werk. Voor advies en meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 076-5424410, of het contactformulier invullen.