Koeltechniek op maat

Black Koeltechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van koeltechniek en klimaatbeheersing. We zijn actief in Nederland en in België.

Black is dé specialist op het gebied van koelen en vriezen. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring binnen de koeltechnische branche kunnen wij voor ieder project de geschikte installatie leveren. Van ontwerp tot realisatie, van grote tot kleine projecten, wij verzorgen voor u het gehele traject. Onze kracht is dat wij met u meedenken en een passend plan voor u maken. Koeltechniek op maat dus. Bij het leveren van onze diensten besteden we aandacht aan economisch rendement, milieu en veiligheid.
Naast het realiseren van nieuwe projecten verzorgen we eveneens onderhoud, reparatie en renovatie werkzaamheden. Onze specialisaties:

  • Koudetechniek
  • Klimaattechniek / airconditioning
  • Ice Cream Equipment

koeltechniek - Black Group

Koudetechniek

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren, repareren en onderhouden van koelinstallaties en vriesinstallaties. Voor elke koeltechnische wens kunnen wij een totaaloplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan de volgende producten:

We leveren koeloplossingen op maat voor diverse bedrijven. We zijn werkzaam in verscheidene branches waar koeloplossingen gevraagd worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de visindustrie, vleesindustrie, groothandels, voedingsmiddelenindustrie en winkels. We hebben een breed portfolio aan uiteenlopende projecten.Klimaattechniek en airconditioning

Het koelen van uw woning of werkplek kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wij leveren airconditioning en klimaattechniek voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Bij het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van airconditioningsystemen in woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en winkels leveren wij maatwerk en voorzien wij u van persoonlijk advies.Service en onderhoud

Een goede dienstverlening staat bij ons voorop. Bij storingen staat onze service afdeling voor u klaar. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar door heel Nederland en België. Is uw koel of vriesinstallatie niet door Black geleverd? Dan kunnen wij u toch van dienst zijn.
Dus bel bij een storing het volgende nummer: 076 542 4410 en ons team van gekwalificeerde servicemonteurs zal u zo snel mogelijk helpen.


Beheer op afstand

Wij beschikken over de mogelijkheid om installaties op afstand te beheren en monitoren. Hierdoor wordt de status van de koelinstallatie onafgebroken in de gaten gehouden.
Wanneer wij een melding binnen krijgen wordt de situatie ingeschat en kan er direct tot actie over worden gegaan.Ice Cream Equipment

Black Ice Cream Equipment is gespecialiseerd in de levering en montage van de complete inrichting voor ijssalons en het leveren en monteren van ijsapparatuur.
Meer informatie over onze Ice Cream Equipment en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

 

Voor een totaaloplossing op het gebied van koeltechniek bent u bij Black op het juiste adres. Neem voor deskundig advies contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 076 542 4410 of het contactformulier invullen.