IJsapparatuur en inrichting ijssalon

Ice Cream Equipment van Black

Black Ice Cream Equipment is specialist op het gebied van de inrichting van ijssalons. We zijn importeur van diverse Italiaanse producenten van ijsvitrines en inrichtingen. Dus of het nu gaat om een compleet interieur, een ijsvitrine of een ijsmachine, wij kunnen u van dienst zijn met alles wat er komt kijken bij het maken en verkopen van ambachtelijk ijs.

In heel Nederland en België leveren en monteren we de apparatuur en verzorgen we het complete interieur van de ambachtelijke ijssalon. We kunnen projecten van elk formaat aan.
Uiteraard zorgen we ook voor het onderhoud en bij een storing kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ons terecht.

Naast de inrichting van ijssalons richten we ons onder andere ook op:

  • Bakkerijen
  • Cafetaria
  • Slagerijen

inrichting ijssalon - Black Ice Cream Equipment

Verkoop hoogwaardige apparatuur

Met onze vergaande kennis in de koeltechniek weten we precies welke apparatuur er voor uw ijssalon nodig is. We leveren en monteren hoogwaardige apparatuur om het beste ambachtelijke ijs te bereiden, op te slaan en mooi te presenteren.

Wij zijn importeur van koelmeubelen van ISA uit Italië. Apparatuur van hoge kwaliteit, met innovatieve techniek en exclusieve designs.


Bereiding:

Presentatie:

Opslag:

  • Diverse koel- en vriesmeubelen

 

Complete inrichting ijssalon

Wanneer u een ijssalon wilt beginnen is Black Ice Cream Equipment u graag van dienst bij het realiseren van de inrichting.
Om ervoor te zorgen dat de inrichting van uw ijssalon perfect aansluit bij de identiteit die u wilt uitstralen maken we op maat een plan en zorgen we altijd voor een oplossing die passend is binnen uw wensen en budget.


Service en onderhoud

Bij storingen zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ook bij ons terecht wanneer de apparatuur niet door ons geplaatst is.Occasions

Naast nieuwe apparatuur hebben we ook verschillende occasions in ons assortiment van ijsapparatuur.
Gaat u een ijssalon beginnen of is uw ijssalon aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zijn bereikbaar via 076-5424410.

Contact met Black Ice Cream Equipment