Koudetechniek

U kunt bij ons terecht voor alle producten en diensten op het gebied van koel en vriestechniek. Variërend van het installeren van airconditioning en koelmeubelen tot aan complete luchtbehandeling van bedrijfshallen.

Koudetechniek op maat

We leveren altijd maatwerk passend aan uw situatie en wensen, kunnen u helpen met alle aspecten van koudetechniek en tevens het gehele traject verzorgen. We geven advies, maken ontwerpen, leveren en monteren installaties. Verder kunt u bij ons terecht voor renovatiewerkzaamheden en hebben we een service afdeling die 7 dagen in de week en 24 per dag bereikbaar is.

Energiebesparing

Bij het leveren van onze diensten streven we er altijd naar het economisch rendement te optimaliseren en te zorgen voor kostenbesparende en duurzame oplossingen. Dit doen we bijvoorbeeld door zoveel mogelijk te werken met energiezuinige koelinstallaties, warmteterugwinning en natuurlijke koudemiddelen.

Warmteterugwinning koelinstallatie

We maken bijvoorbeeld gebruik van warmteterugwinning systemen. Deze systemen gebruiken afvalwarmte van koelsystemen en airconditioners en gebruiken deze warmte voor het opwarmen van water. De energie die anders verloren gaat betekent nu gratis warm water. Hierbij maken wij gebruik van de systemen van Eureka.

Natuurlijke koudemiddelen

Door te kiezen voor het gebruik van natuurlijke koudemiddelen die de ozonlaag niet aantasten streven we naar duurzame oplossingen. Natuurlijke koudemiddelen waar veel gebruik van wordt gemaakt zijn bijvoorbeeld ammoniak en propaan.
Op milieugebied zijn de natuurlijke koudemiddelen de beste oplossing.

 

Meer informatie over:

airconditioning  service en onderhoud