Service en onderhoud

Het uitvoeren van periodiek onderhoud en inspectie aan koelinstallaties en vriesinstallaties is belangrijk. Hiermee kunnen vooraf eventuele problemen worden verholpen om de kans op mogelijke storingen te verkleinen. Black Koeltechniek verzorgt in geheel Nederland en België onderhoudswerkzaamheden.
Of het nu gaat om koel- en vriesinstallaties, koel- en vriesmeubelen, airconditioning, ijsmachines, wij kunnen u van dienst zijn. Onze vakbekwame servicemonteurs rijden in goed uitgeruste bussen en zijn Stek / F-Gassen gecertificeerd.

Onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract met ons afsluit, betekent dit dat er periodiek inspectie en onderhoud wordt uitgevoerd voor uw koel of vriessysteem. Daarnaast kunnen we kortingen op materiaalprijzen voor u realiseren en kan er bij storingen gebruik worden gemaakt van onze 24 uurs service.

Beheer op afstand

We beschikken over de mogelijkheid om installaties op afstand te beheren en monitoren. De status van de koelinstallatie wordt onafgebroken in de gaten gehouden en wanneer wij een melding binnen krijgen wordt de situatie ingeschat en kan hier meteen op ingespeeld worden. Hierbij maken we gebruik van de technologie van Wurm. Een toonaangevende en innovatieve speler binnen de koelindustrie.

Storingsdienst

Mocht er toch sprake zijn van een storing, dan kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Black Koeltechniek is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Ons team van servicemonteurs zijn zowel in heel Nederland als België actief.

Bent u nog geen klant en heeft u last van een storing dan kunnen wij u ons tussen kantooruren van dienst zijn.

Wet en regelgeving

Onze Stek / F-Gassen gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw koelinstallatie voldoet aan de verplichtingen die betrekking hebben wetgeving gericht op koudemiddelen die in koelinstallaties gebruikt worden.

Het doel van deze wetgeving is het verminderen van CO2 uitstoot. De regelgeving houdt in dat koelinstallaties regelmatig gecontroleerd en onderhouden moet worden door gekwalificeerde mensen. De mate hangt af van het formaat van de koelinstallatie. Onze monteurs zijn uiteraard gekwalificeerd om dit uit te mogen voeren.

Lees hier meer over de wet- en regelgeving van koelinstallaties.

 

Contact